Välkommen till LifeGene

Har du fått en aktiveringskod från oss?
Här nedan kan du fylla i din aktiveringskod:

Vill du veta mer innan du aktiverar dig? Läs mer om LifeGene här

Just nu: 50799 deltagare
Mål: 250000 deltagare

När du deltar i LifeGene

Stödjer du forskning i framkant som ger resultat och ger våra barn bästa möjliga förutsättningar för ett friskt liv.

Kan du bjuda in nära och kära. Vi välkomnar ALLA som deltagare i LifeGene. Både vuxna och barn

Får du koll på din egen hälsa med regelbundna hälsokontroller.

 • Sommarstängt på LifeGene

  Sol, sommar och semester! Under sommaren kommer vi att ha stängt under v.27-v.33. Vi kommer under denna tid inte att kunna svara i telefonen eller på e-post. Vi kommer förstås att besvara all e-post som kommit in genast när vi är tillbaka. Vi önskar er alla en fantastisk sommar och vi ser framemot att ladda om igen i augusti.

 • LifeGene data används för att studera växthusgasutsläpp

  Med hjälp av data från LifeGene har Katarina Bälter, professor i folkhälsovetenskap vid Mälardalens högskola och docent vid Institutionen för medicinsk epidemiologi och biostatistik, Karolinska Institutet kunnat studera växthusgasutsläpp från olika matvanor och visat att det går att äta på ett sätt som är smart både för människan och miljön.

 • Nytt år nya utmaningar

  Nu välkomnar vi 2017! Som ni alla vet så har vi stängt ner vårt testcenter på Riddargatan 1 i Stockholm. Efter 9612 utförda tester känns det lite vemodigt att stänga ner och gå vidare, men samtidigt så öppnas det nya dörrar och nya möjligheter. Detta innebär att det för tillfället inte går att boka hälsotest .

 • LifeGene gör ett uppehåll i utförande av hälsotest.

  Den 22 december 2016 kommer vårt Testcenter på Riddargatan 1 att stänga vilket innebär att LifeGene kommer att göra ett uppehåll i utförandet av hälsotest, så om du ännu inte varit hos oss på bastest och vill göra ditt gratis hälsotest så kan du boka det nu. Vi har inte många tider kvar men det kommer ofta avbokningar i sista minuten så logga gärna in på morgonen och se om det finns någon ledig tid.