Deltagarporträtt: Anna Sunneborn

Anna Sunneborn är en av många LifeGene deltagare som vi har träffat på LifeGene Testcenter i Stockholm. Hon är en energisk, glad och eftertänksam person som säger JA till livet och till LifeGene. Jag har redan rekommenderat Life Gene till alla jag känner, målet är att alla i Sverige förstår hur bra det här är säger Anna Sunneborn.

 

Namn: Anna Sunnebon
Ålder: 45 år
Familj: Gift med Mattias. Två barn Beata 18 år och Klara 16 år
Yrke:  Föreläser om att säga JA till livet  och fystränare för både barn och vuxna.
 
 
- lite kort vem är du som person? Jag är en glad och eftertänksam  person som älskar livet och nya utmaningar. Flyttade från min hemstad Sundsvall till Stockholm 1994 och kort därpå träffade jag min blivande man Mattias. 
     Jag älskar att resa och vårt favoritställe är Sydafrika. Vi är där varje år i en månad, över jul och nyår. Jag är svag för fylliga viner, trevligt sällskap och berikande diskussioner gärna i hop med en god middag.
- vad gör du för att slappna av/ på fritiden? Jag tycker om att vara i skogen och så lyssnar jag mycket på ljudböcker. Jag har även en stor passion för antikviteter, så jag går ofta på loppisar. Jag tränar också tre gånger i veckan. Träna smart och vila. Det är min melodi.
- favorit maträtt? Småplock, bufféer
- hur fick du höra om LifeGene? Jag fick ett brev hem.
- varför valde du att gå med i LifeGene? Det var en självklarhet för mig. Om det finns något jag kan bidra med för att föra forskningen framåt så gör jag det, helt enkelt.
- Vad hoppas du att forskningen kan bidra med framöver? Att ge forskningen större kunskaper om varför vissa drabbas mer än andra av våra vanligaste folksjukdomar. Hur mycket är genetiskt och hur mycket kan vi påverka själva genom ex. kost, träning, mental inställning.
- finns det några specifika forskningsområden som du är har ett speciellt intresse för? allergier och cancer
- skulle du vilja få ut mer information från LifeGene eller är det bra som det är idag?
- skulle du rekommendera andra att gå med i LifeGene och i så fall varför? Jag har redan rekommenderat Life Gene till alla jag känner, målet är att alla i Sverige förstår hur bra det här är.
 

Namn: Anna Sunneborn
Ålder: 45 år
Familj: Gift med Mattias. Två barn Beata 18 år och Klara 16 år

Yrke:  Föreläser om att säga JA till livet  och fystränare för både barn och vuxna.  

Lite kort vem är du som person? Jag är en glad och eftertänksam  person som älskar livet och nya utmaningar. Flyttade från min hemstad Sundsvall till Stockholm 1994 och kort därpå träffade jag min blivande man Mattias.      

Jag älskar att resa och vårt favoritställe är Sydafrika. Vi är där varje år i en månad, över jul och nyår. Jag är svag för fylliga viner, trevligt sällskap och berikande diskussioner gärna i hop med en god middag.


Vad gör du för att slappna av/ på fritiden? Jag tycker om att vara i skogen och så lyssnar jag mycket på ljudböcker. Jag har även en stor passion för antikviteter, så jag går ofta på loppisar. Jag tränar också tre gånger i veckan. Träna smart och vila. Det är min melodi.-

Har du någon favorit maträtt? Småplock, bufféer

Hur fick du höra om LifeGene? Jag fick ett brev hem.

Varför valde du att gå med i LifeGene? Det var en självklarhet för mig. Om det finns något jag kan bidra med för att föra forskningen framåt så gör jag det, helt enkelt.

Vad hoppas du att forskningen kan bidra med framöver? Att ge forskningen större kunskaper om varför vissa drabbas mer än andra av våra vanligaste folksjukdomar. Hur mycket är genetiskt och hur mycket kan vi påverka själva genom ex. kost, träning, mental inställning.

Finns det några specifika forskningsområden som du är har ett speciellt intresse för? Allergier och cancer

Skulle du rekommendera andra att gå med i LifeGene och i så fall varför? Jag har redan rekommenderat Life Gene till alla jag känner, målet är att alla i Sverige förstår hur bra det här är.