Välkommen att logga in med e-legitimation

Tryggt och enkelt med e-legitimation. Vi har fått lite frågor kring e-legitimation och hur man använder det. Det är enkelt att använda och enkelt att skaffa.Vi hjälper dig gärna att komma igång.

 

Från och med den 30 april har du kunnat logga in med  e-legitimation

Du kommer nu att kunna använda dig av e-legitimation för att logga in på din personliga hemsida i LifeGene.
En e-legitimation använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. 
För dig som deltagare blir det både enklare och tryggare att logga in. 
Du som inte har e-legitimation kommer att kunna logga in med engångslösenord. Du kommer då att få en engångskod via SMS när du skriver in lösenordet .
Införandet av e-legitimation kommer också att innebära att du får samtycka till ditt deltagande i LifeGene elektroniskt . Det gör du första gången du loggar in med e-legitimation.
För deltagare som redaN varit hos oss på hälsotest och har signerat ett pappersamtycke innebär det att ni även får samtycka elektroniskt. Vi vill därför försäkra oss om att ni tagit del av samtyckesinformationen nedan och samtyckt i enlighet med. Lag 2013:79Du kommer nu att kunna använda dig av e-legitimation ell för att logga in på din personliga hemsida i LifeGene.

E-legitimation/Bank-ID använder du för att legitimera dig och göra elektroniska underskrifter. 
För dig som deltagare blir det både enklare och tryggare att logga in då du inte behöver komma ihåg någon kod för LifeGene utan använder samma kod som är kopplad till ditt BankID. Instruktioner för hur du skall göra får du när du första gången loggar in.

Mer information om e-legitiomation och hur du enkelt kan skaffa det hittar du bland annat på skatteverkets hemisda

Du som inte har e-legitimation kommer att kunna logga in med lösenord och engångspinkod. Detta gör du genom att klicka på logga in och välja lösenord och engångspinkod. Sedan är det bara att följa instruktionerna.

Har du frågor eller vill ha hjälp med inloggningen är du alltid välkommen att kontakta oss på vårt gratisnummer 020-120 40 50.

Välkomna att logga in.