Nytt år nya utmaningar

Nu välkomnar vi 2017! Som ni alla vet så har vi stängt ner vårt testcenter på Riddargatan 1 i Stockholm. Efter 9612 utförda tester känns det lite vemodigt att stänga ner och gå vidare, men samtidigt så öppnas det nya dörrar och nya möjligheter. Detta innebär att det för tillfället inte går att boka hälsotest .

 

Vi har fått en hel del feedback från er deltagare som det varit svårt att hitta tiden att hantera men nu kommer vi att lägga krut på att förbättra och förnya både delar i enkäten och i undersökningsproceduren så att det blir ännu bättre och effektivare. Lite work behind the scen så att säga.
Vi jobbar nu även med att hitta nya samarbeten och ny finansiering för att kunna utveckla LifeGene och förhoppningsvis öppna upp ett nytt testcenter framöver. Var det kan bli vet vi ännu inte, men kanske i en stad nära dig så håll utkik på webben och på Facebook så får ni vet mer om vad vi gör här på LifeGene.

Vi har fått en hel del feedback från er deltagare som det varit svårt att hitta tiden att hantera men nu kommer vi att lägga krut på att förbättra och förnya både delar i enkäten och i undersökningsproceduren så att det blir ännu bättre och effektivare. Lite work behind the scen så att säga.Vi jobbar nu även med att hitta nya samarbeten och ny finansiering för att kunna utveckla LifeGene och förhoppningsvis öppna upp ett nytt testcenter framöver. Var det kan bli vet vi ännu inte, men kanske i en stad nära dig så håll utkik på webben och på Facebook så får ni vet mer om vad vi gör här på LifeGene.