Vi presenterar vår operativa chef - Kicki Kjaergaard

Vi är inte så många som jobbar på LifeGene på heltid som man kanske skulle tro. Detta betyder att vi som gör det har en hel del uppgifter att sköta och ett stort ansvar som vi tar på största allvar och med en brinnande passion. En av dessa eldsjälar är vår operativa chef - Kicki Kjaergaard. Många av er har varit i kontakt med henne på ett sätt eller annat och vi tänkte därför presentera henne på ett lite personligare plan här.

 

Namn:  Kicki Kjaergaard

Titel: CEO LifeGene

Ålder: 42

Familj: Amanda 10 år, Johanna 9 år, Erik 3,5 år och Per 37 år

 Varför LifeGene?

Det är oerhört intressant att få vara delaktig i att bygga upp denna resurs för forskning. Det är väldigt resurskrävande att hämta in data för forskning så att kunna göra det på ett effektivt och standardiserat sätt som i LifeGene känns väldigt bra. Det gagnar forskningen och även våra deltagare i form av resultat från hälsotesten. Och självklart är både jag och övriga i min familj deltagare! :)

 Vad driver dig?

Ständig förbättring! Även det som är bra kan alltid göras bättre. Att se hur något kan effektiviseras genom smarta samarbeten är otroligt stimulerande!

 Din vision:

Min vision är att hela befolkningen ska få regelbundna hälsoundersökningar samt besvara enkäter om livsstil och hälsa. På så sätt kan man i ett tidigt skede fånga upp de som har någon risk för sjukdom eller på annat sätt behöver hjälp och stöd. Och självklart ska data kunna användas även för forskningen! Värdebaserad prevention!

 Ditt motto:

Det omöjliga tar faktiskt bara lite längre tid!